Architectuur Opleiding

Het volgen van een opleiding architectuur is voor veel verschillende beroepsgroepen van belang. Het gaat dan vaak niet om het bedenken en maken van de architectuur, maar om het begrip van en de kennis om ermee te kunnen werken. Architecten maken en bedenken de afbeeldingen en managers nemen aan de hand van die afbeeldingen de besluiten.

Passend opleiden.

Wij stellen ons op het standpunt dat een opleiding moet passen bij de behoeften van het moment. Pas als je een opleiding een bodem vindt, in belangstelling en in toepassing, beklijft de aangeboden lesstof.
Als onze praktijkgerichte opleidingen je aanspreken dan kun je een advies gesprek aanvragen. Wij beantwoorden je vragen graag en hebben er plezier in je een goed advies te geven.
 Bel 036-5240366 en vraag naar Marleen Olde Hartmann.

Ook zijn er bij ons altijd mogelijkheden om voor een team of een groep een cursus informatie architectuur als semi-maatwerk opleiding te verzorgen. Zo hebben wij in voorgaande planningen een appreciatie en masterclass voor overheden opgenomen.

Als de inhoud van de lessen gaat over jouw branche of werkplek, dan pas je kennis gemakkelijker toe.  

 

APPRECIATIE OPLEIDING

Appreciatie

APPRECIATIE. Voor het appreciatie niveau is weinig tot geen voorkennis vereist en zijn er ook geen eisen aan tijd en aandacht of toegang tot materialen. Iedereen die een overzicht in het vakgebied wil krijgen kan deze cursus met goed gevolg doorlopen. Je kunt daarvoor interactief of individueel aan de slag. In ieder van de vormen is er persoonlijke begeleiding door de docent, kijk bij eigen tempo of bij appreciatie-2dagen. Bij de schriftelijke vorm moet je per leseenheid natuurlijk je tijd investeren om de stof te bestuderen en de vragen te beantwoorden.

MASTERCLASS OPLEIDING

Masterclass

Om de masterclass te kunnen volgen moet je aan een tweetal voorwaarden voldoen. Allereerst moet je binnen je eigen organisatie met architecturen werken (of gaan werken) op het informatie niveau en daarnaast moet je toegang hebben tot die bronnen. Deze werkvariant levert het hoogste rendement doordat aandacht en tijd gespendeerd wordt aan de werksituaties van de deelnemers in een lopend traject. Kun je daar niet actief in participeren dan is het volgen van de cursus niet zo leuk omdat je steeds verder bij de ontwikkeling van de groep vandaan komt te staan. Het denk- en werkniveau is HBO/WO met een aantal jaren werkervaring in de informatiekunde.

 

MODELLEN OPLEIDING

Modellen

De cursus waar de modellen centraal staan is een cursus die veel concreet materiaal uit de praktijk laat zien. Het kijken en vergelijken is voor veel mensen een goede manier om kennis en ervaringskennis tot zich te nemen en gemakkelijk op te slaan. In deze opleiding informatie architectuur ligt het accent meer op het uitvoeringsniveau en dan met name op het invullen van de architecturen met behulp van instrumenten uit de praktijk. Het denk- en werkniveau is HBO plus, met een aantal jaren werkervaring in de informatiekunde.

DATA OPLEIDING

DATA

De data opleiding is in ontwikkeling. Binnenkort meer hierover. Het betreft een interactieve opleiding van HBO plus niveau.

ONTDEK JE EIGEN MOGELIJKHEDEN EN BEL ONS! 


COACHEND LEREN

Leren op de werkplek en aan je werk is niet zo gemakkelijk als de hypes ons willen laten geloven.
Een goede coach levert de combinatie van vakkennis en coachend leren. 
Dat is dubbel voordeel verkrijgen. 

BEL O36-5240366

CONSULTANCY

Als de kennis niet in huis is, kan het goed zijn om een architect in te huren.
 Bij ons krijg je advies en wij bemiddelen voor je om de passende architect in te huren voor het gevraagde werk.