COACHING Trajecten

Coaching is het begeleiden van mensen op de achtergrond, door vooral vragen te stellen. De coachee wil betere prestaties leveren in het persoonlijke en/of het professionele leven. Vaak willen zij 'beter in hun vel' zitten. Wie zich goed voelt, leeft gelukkiger en werkt plezieriger en vaak ook met betere prestaties. Coaching wordt veel toegepast op dit moment als HR instrument, maar ook voor inhoudelijke vakverbetering.SAMEN OPLOPEN


Coaching is samen een eindje oplopen.
In een coachingstraject is er aandacht voor jou, voor wie je bent en wat je wilt waarmaken. Dat kan in je werk of met een opleiding zijn. Coachend leren noemen we dat omdat het gaat om groei en ontwikkeling van de professional in jou.
 

COACHING

 

Coaching bestaat eruit je te begeleiden op de werkplek binnen een persoonlijk gebonden relatie. Het kan gaan om je professionele of persoonlijke ontwikkeling b.v. tot informatie architect of manager.

INTERVISIE

In een intervisiegroep leer je via je collega groepsgenoten. Het is een vorm van kruisbestuiving omdat het gaat om wederzijds leren, onder begeleiding.

MENTORING

Mentoring is net zoals coaching een vorm van individuele begeleiding en van leren op de werkplek. Dit kan door fysieke aanwezigheid zijn van een ervaren peer in je vakgebied.

VERTROUWDE COACHES

Wij hebben onze coaches geselecteerd en geassessed op kwaliteit en integriteit. Je weet dus zeker dat je een passende relatie met de coach krijgt!

GEPERSONALISEERD CONTACT

En vertrouwde relatie waarin je gekend en gezien wordt. Helemaal ingericht zoals jij dat wilt en op je lijf geschreven.

REALISTISCHE RESULTATEN

Pas als resultaten haalbaar en realistisch zijn, boek je resultaat. Samen met een coach bepaal je de te nemen stappen in jouw ontwikkelpad.

DEEL AL JE GEDACHTEN

Door het delen van je gedachten, worden zaken helder en krijg je zelf beter zicht. Een coach luistert en stelt de goede vragen zodat jij verder komt en helpt je bij reflectie.

KOM OP NIEUWE IDEEEN

Brainstorm met jezelf en je coach. Het helpt je out-of-the-box te denken zonder dat je de realiteit uit het oog verliest. De coach brengt je met beide benen op de grond.

WERK MET JE PRODUCTEN

Begeleiding in je werk door een coach met vakinhoud, brengt je snel verder. Je leert aan de hand van je eigen producten en ziet gemakkelijk hoe je dit kunt verbeteren.

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN IN DETAIL